Nieuwsbericht Een Wens voor je Medemens

maandag 11 september 2017

WELK GEZIN KUNNEN/MOGEN WIJ BLIJ MAKEN MET EEN WELVERDIENDE SYMPATHIEKE VAKANTIE!

WELK GEZIN KUNNEN/MOGEN WIJ BLIJ MAKEN MET EEN WELVERDIENDE SYMPATHIEKE VAKANTIE!

Mogelijk gemaakt door Happy Holiday.

Lieve Stevie Heek-Bosch,

Sommige bijzondere mensen zijn vaak juist heel gewoon. Niet zelf al te veel willen opvallen maar alles valt hun zelf wel op. Die 'voelsprieten' om de medemens te willen helpen zijn lastig zo maar uit te zetten.

Ik denk dat het te maken heeft met iets oprecht willen doen vanuit je hart, en je hart zo maar even uitzetten om even niet te voelen... En eerlijk gezegd heeft het denk ik ook geen eens te maken met iets voor iemand willen doen.

Het is gewoon heel normaal en vanzelfsprekend. Niet iets doen...dat zou pas echt raar voelen!

Stevie en ik...inmiddels jaren geleden is het, dat we samen bij Huize Sint Joseph in Nijkerk vrijwillig hielpen met de warme maaltijden uitserveren.

Althans dat was het idee maar sommige 'ouderen' vergaten het aspect 'vrijwilligers' wel eens.

Was het eten niet helemaal volgens plan, lag een aardappel helemaal verkeerd....om op de juiste manier te prakken? Nou dan moesten we maar eens heel vlug & heel hard ons best gaan doen om deze 'prak-problematiek' heel snel op te lossen....als we ons baantje tenminste wilden houden!

Prachtige, grappige, leuke, mooie bijzondere maar ook verdrietige momenten kwamen voorbij. Hoe ouder je wordt, van hoe meer mensen je afscheid moet nemen. En hoe dankbaar was het dat je er dan ook even voor 'ze' mocht.

In ons haastige leven 'kletsen, we automatisch de hele dag maar voor 'hun' was dat praatje soms iets waar juist de hele dag naar uitgekeken werd! Maar je moet het maar wel kunnen. Je moet het maar wel op kunnen brengen.

Ouder worden en mensen verliezen is 'bijna inherent' maar Stevie heeft haar (veel te jonge) zoon verloren. Het is het ergste zeggen ze, wat je kan overkomen. Als moeder afscheid moeten nemen van je kind.

Vanavond belde Stevie mij met de vraag of ik misschien nog een gezin weet. Happy Holiday daar zet zij zich tegenwoordig voor in. Voor andere kinderen en ouders een positief verschil maken... Want zij weet hoe het voelt....

Wat ben jij een ongelooflijk mooi mens Stevie! Bedankt voor je telefoontje.

Wie weet is er een vader een moeder een broertje of zus die dit leest en denkt: Wat zou dat fijn zijn!

Even geen zorgen omdat je altijd (met alle liefde) voor iemand zorgt. Even weer die batterij op laden. Even 'ontzorgen' ontspannen, lachen en genieten. 'Meld je aan.' NIET VIA OF BIJ: Een Wens voor je Medemens!

Wij geven slechts op verzoek van Stevie deze sympathieke actie door in de hoop dat er daardoor een gezin straks heerlijk een week op vakantie kan gaan! Ga naar de site of de fb pagina van Stichting Happy Holiday voor evt. meer informatie of neem contact op met de organisatie van Happy Holiday zelf. Stevie is niet telefonisch bereikbaar maar wil graag een gezin hier heel blij mee maken en gezinnen mogen (zei Stevie Heek Bosch) haar wel een privé bericht sturen.

Dit bericht delen? HEEL GRAAG!

Hartelijke groet,
Jacobine Krijkamp

Terug naar het overzicht

Delen:

facebook twitter google linkedin

Tips en uitleg | Over Een Wens voor je Medemens | Info voor maatschappelijk betrokken ondernemers
Privacy en spelregels | Sponsors | English | Contact

Een Wens voor je Medemens | KvK nr. 58554432 | BTW nr. NL853086837B01 | Copyright 2013-2017
Copyright

Concept copyright

SSL

256 bits SSL