Over Een Wens voor je Medemens

Een Wens voor je Medemens creëert een positief reclame bereik voor maatschappelijk betrokken ondernemers door de realisatie van wensen voor medemensen!

Missie

Een Wens voor je Medemens is er voor ondernemers met het hart op de goede plek. Samen maken we mensen blij!

Organisatie

Een wens voor je medemens bestaat uit een klein maar gemotiveerd team. Dit team werkt met veel enthousiasme aan de voortzetting en de verdere ontwikkeling van het concept Een Wens voor je Medemens zonder eigen winstbelang. Met de combinatie van diverse en gratis social media die vandaag de dag mogelijk is kunnen wij een uniek concept bieden. Een concept dat mensen echt persoonlijk raakt en daardoor zorgt voor de ouderwetse maar nog altijd beste reclame: mond op mond! Wij bieden bedrijven met ons concept de mogelijkheid om een maximaal positief reclamebereik te behalen door het realiseren van wensen voor medemensen. In een wereld die steeds meer lijkt te individualiseren willen wij mensen verbinden.

Door de deelname van diverse bedrijven/winkels door heel Nederland hopen wij een positieve golf van reclame teweeg te brengen waarop het bedrijfsleven en haar klanten en werknemers kunnen meeliften. Een klein land als Nederland wat wereldwijd zoveel geeft aan mensen in nood, dat is om trots op te zijn! Maar laten we onze eigen medemens ook niet vergeten, dankzij diverse bedrijven kunnen wij wensen vervullen voor mensen in Nederland!

Een Wens voor je Medemens staat voor positiviteit, elkaar helpen en elkaar wat gunnen

Een Wens voor je Medemens komt in aanmerking voor nominatie van de Herman Wijffels prijs dankzij haar unieke manier van sociaal maatschappelijk verantwoord en duurzaam reclame maken, waarbij de gun-factor een grote rol speelt. Bedrijven en mensen verbinden door het realiseren van wensen voor elkaar.

Meedoen?

Klik hier om aan te melden


Tips en uitleg | Over Een Wens voor je Medemens | Info voor maatschappelijk betrokken ondernemers
Privacy en spelregels | Sponsors | English | Contact

Een Wens voor je Medemens | KvK nr. 58554432 | BTW nr. NL853086837B01 | Copyright 2013- 2018
Copyright

Concept copyright

SSL

256 bits SSL